Om du vill bli medlem i Party Committee, fyll i formuläret nedan

 Ansökningsformulär

Vad party committee gör:

Party Committee är ESN Linköpings egna festeri. Party Committee anordnar ett antal evenemang för utbytesstudenter varje år. Detta är bland annat sittningar och även en Kravall, Intervallen. Det som är bäst med Party Committee är att du får en ny kompiskrets och en stark gemenskap. Det ger även en starkare inblick i Linköpings fantastiska studentliv.

 

Rollerna:

Party Committee Cooordinator (PCC):

Det är du som PCC som leder Party Committtee. Du håller och kallar till möten och delegerar ut arbetet för eventen. Som PCC sitter du även med i ESNs styre och ska fungera lite som en brygga mellan PC och styret. PCC är en utmanande och rolig roll som ger dig bra ledarskapserfarenheter för framtiden.

Vice Party Committee Coordinator (Vice PCC):

Som Vice är du spindeln i nätet. Dina uppgifter är främst att hjälpa PCC och hålla i möten för PC om inte PCC kan närvara. Som vice är du flexibel och är med och hjälper de andra posterna om de behöver hjälp. Vice är en social roll och du passar bra till denna om du gillar att testa på mycket och jobba tillsammans.

Human Resources (HR)

Som HR sköter du de interna eventen i PC så som Kickoff. Du är även den som sköter kommunikationen med andra festerier och fixar jobbavtal för Intervallen. Det är du som har personalansvar på Intervallen vilket betyder att du skriver schema och delegerar ut jobb under kvällen. HR är även den en social roll som du passar för om du gillar att jobba med andra.

Public Relations (PR)

Som PR är PCs ansikte utåt. Du sköter PCs sociala medier och helt enkelt sköter och planerar PR för PCs event. Du passar som PR om du gillar att skriva på sociala medier samt kreativa utmaningar i hur du får saker att synas och se intressanta ut. Du kommer jobba mycket tillsammans med Graphic Design.

Treasurer:

Som Treasurer har du ordning med allt som har med pengar att göra för PC. Det är saker som att har hand om att skriva budgetar inför PCs event. Som treasurer passar du som gillar ekonomi och såklart pengar.

 Graphic Design:

Som Graphic Design sköter du det grafiska. Det saker så som att fixa fina posters och Facebook banners för Intervallen och de övriga eventen. Ett stort plus när du söker Graphic Design är att kunna Photoshop eller något liknande program.

Bar and Beverage:

Du sköter allt som har med dryck att göra. Till exempel att planera utbud på Intervallen så som vilka öl, drinkar, shots som ska vara. Du fixar inköpslistor och har huvudansvaret för barerna. Som öl och bar passar du som älskar allt som har med bar och drinkar att göra. Du har ett bra hum om hur det är att sköta en bar.

Sound and Light:

Du har hand om Ljud och Ljus för PCs event. Det handlar främst om att skaffa en Dj till intervallen och boka band. Du älskar musik och har en känsla för vilken musik som får alla att dansa natten lång.

Decor:

Du gillar att fixa. Ofta jobbar du efter ett tema och planerar dekor bygger denna. Det är du som skapar en känsla i evenemangen.

External Relations.

Som External Relations så fixar du spons för PC och de evenemang vi håller under året. Du kontaktar företag och skriver kontrakt med dessa. Du är social och ger inte upp i första taget.